Click for Constanta, RomÔnia Forecast 


COMUNICATE PRESA

 

19.09.2018

RADET Consta╚Ťa anun╚Ť─â c─â ├«n intervalul de timp 25.09.2018 - 29.09.2018 se vor efectua citirile contoarelor de energie termic─â montate la consumatori.
Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat la urmatorul link:
- http://www.radet-constanta.ro/documente/Planificari/09.2018.pdf
Consumatorii de energie termic─â sunt ruga╚Ťi pe aceast─â cale s─â fac─â demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentan╚Ťilor regiei la grupurile de masur─â, astfel ├«nc├ót citirea contoarelor s─â se efectueze ├«n termenele stabilite. Pentru buna colaborare, v─â mul╚Ťumim!


14.09.2018

RADET Constan╚Ťa anun╚Ť─â in conformitate cu comunicatul dat in mass-media in data de 07.05.2018 c─â data limit─â pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare/debran╚Öare ╚Öi a cererilor de sigilare a corpurilor de radiere este de 14.09.2018.
Documenta╚Ťiile depuse de c─âtre solicitan╚Ťi ├«n vederea ob╚Ťinerii avizului de deconectare/debran╚Öare vor fi analizate p├ón─â cel tarziu la data de 15.10.2018, iar de la aceasta dat─â ╚Öi p├ón─â la ├«nceperea furniz─ârii este obligatorie redimensionarea grupurilor de m─âsur─â a energiei termice ca urmare a deconect─ârilor realizate in aceast─â var─â.
├Än aceasta perioad─â, pe lang─â redimensionarea grupurilor de masur─â se vor realiza fizic ╚Öi deconect─ârile/debran╚Ö─ârile ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constan╚Ťa.
Men╚Ťion─âm c─â ├«n conformitate cu prevederile art. 30 alin.4 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termic─â, deconectarile/debran╚Ö─ârile de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termic─â nu se pot realiza ├«n timpul sezonului de ├«nc─âlzire.


31.08.2018

R.A.D.E.T. Constanta cu sediul in Strada Badea Cartan nr.14A, organizeaza licitatia publica deschisa pentru vanzarea deseurilor de fier rezultate din dezmembrarea mijloacelor fixe casate in anii precedenti si a inlocuirii retelelor de termoficare.
Licitatia va avea loc in data de 14.09.2018, ora 12:00 la sediul R.A.D.E.T. Constanta din strada Badea Cartan nr.14A.
Cei interesati pot vizualiza cantitatile de fier vechi la sediul R.A.D.E.T. Constanta din strada Interioara nr.4, in perioada 03.09.2018 - 10.09.2018, in intervalul orar 8:00 - 16:00.
Conditiile privind participarea si adjudecarea acestora sunt prevazute in caietul de sarcini care se poate achizitiona de la sediul R.A.D.E.T. Constanta din strada Badea Cartan nr.14A, contra sumei de 25 lei.
Caietul de sarcini poate fi transmis dupa achitarea contravalorii, la solicitarea scrisa a cumparatorului, la o adresa de e-mail indicate de acesta.
Garantia de participare este de 1.000 lei.
Termenul limita pentru depunerea documentelor prevazute in caietul de sarcini este de 12.09.2018 ora 15:00.
Informatii suplimentare la tel: 0799.401.562 sau la e-mail: office@radet-constanta.ro sau roxana.dobrescu@radet-constanta.ro


21.08.2018

RADET Consta╚Ťa anun╚Ť─â c─â ├«n intervalul de timp 27.08.2018 - 31.08.2018 se vor efectua citirile contoarelor de energie termic─â montate la consumatori.
Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat la urmatorul link:
- http://www.radet-constanta.ro/documente/Planificari/08.2018.pdf
Consumatorii de energie termic─â sunt ruga╚Ťi pe aceast─â cale se fac─â demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentan╚Ťilor regiei la grupurile de masur─â, astfel ├«nc├ót citirea contoarelor s─â se efectueze ├«n termenele stabilite.


06.08.2018

RADET Constan╚Ťa anun╚Ť─â pe to╚Ťi consumatorii care nu ╚Öi-au pl─âtit facturile de energie termic─â ├«n termenul scadent, c─â va efectua toate demersurile specifice pentru recuperarea crean╚Ťelor, dac─â ├«n termen de 10 zile de la data prezetei nu fac demersurile necesare ├«n vederea achit─ârii debitului ├«nregistrat ├«n eviden╚Ťele financiar - contabile ale regiei.
RADET Constan╚Ťa nu va aplica aceste m─âsuri consumatorilor care ├«╚Öi achit─â integral debitul, sau ├«l achit─â par╚Ťial ╚Öi ├«ncheie un proces verbal de e╚Öalonare pentru datoria r─âmas─â de achitat.
Dovada achitarii se va prezenta la RADET Constan╚Ťa - Birou Urm─ârire Debite din str. Badea C├ór╚Ťan nr.14 A sau se va comunica la telefon/fax 0341 461233, 0341 461234, email: office@radet-constan╚Ťa.ro, ├«n termenul specificat.
Asocia╚Ťiile de proprietari care au restan╚Ťieri la plata ├«ntre╚Ťinerii au posibilitatea:
- s─â ne solicite ├«ntocmirea conven╚Ťiilor individuale de facturare, conform procedurii legale;
- s─â cesioneze ├«n favoarea RADET crean╚Ťele certe, lichide ╚Öi exigibile pe care le au de ├«ncasat.
Totodat─â RADET Constan╚Ťa aduce la cuno╚Ötiin╚Ťa tuturor consumatorilor care ├«nregistreaz─â datoriii la plata energiei termice c─â, pentru recuperarea crean╚Ťelor regia pune ├«n aplicare prevederile Legii 255 din 2016.
RADET Constan╚Ťa mul╚Ťume╚Öte tuturor consumatorilor care au ├«n╚Ťeles s─â-╚Öi achite ├«n termen facturile de energie termic─â astfel ├«nc├ót s─â nu pericliteze func╚Ťionarea continu─â a ├«ntregului sistem de alimentare centralizat─â cu energie termic─â.


<< Precedenta - Pagina 1 din 34 - Urmatoarea >>


 

Termeni si conditii

Absolut toate materialele si fotografiile publicate pe acest site sunt proprietatea RADET Constanta si vor fi preluate in concordanta cu legislatia in viagoare.

Copyright © radet-constanta.ro.
Toate drepturile rezervate.

Legaturi Utile:

primaria-constanta.ro
anrsc.ro
anre.ro
anpc.ro

 

Site produs si mentinut de: www.pulsmedia.com