Click for Constanta, România Forecast 


CALCULATOR REPARTIZARE ENERGIE TERMICA

În atenția consumatorilor RADET Constanța,

Având în vedere numeroasele sesizări primite de RADET Constanța din partea unor consumatori de energie termică în sistem centralizat, membrii în cadrul unor asociații de proprietari, care ne reclamă modul în care admnistratorii de asociație defalcă pe apartamente consumurile de energie termică aferente încălzirii, vă prezentăm în fișierul de mai jos un exemplu de calculator pentru repartizarea căldurii în condominiu.

- CALCULATOR PENTRU REPARTIZAREA CĂLDURII ÎN CONDOMINIU (vezi aici)

Acest exemplu de calculator este definit pentru un condominiu format din 75 de apartamente și realizează defalcarea consumurilor de energie termică funcție de următoarele date ce trebuiesc introduse în tabel de către utilizator:

- DESCARCA DE AICI PROCEDURA

Rugăm pe cei interesați de utilizarea calculatorului prezentat în fișierul .xls atașat să nu ezite să contacteze RADET Constanța – Birou Mecano-Energetic Analiză Producție la telefon: 0241.616.937 și 0341.461.234, sau pe email la adresa office@radet-constanta.ro.

 

La data de 05.06.2019 prin încheiere de ședință, Tribunalul Constanța, secția a II-A Civilă, a dispus deschiderea procedurii insolvenței în formă generală prevăzută de Legea nr. 85/2014, față de debitoarea Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice Constanța, în dosarul nr. 3265/118/2019 desemnând administrator judiciar pe CITR Filiala Cluj SPRL

Termeni si conditii

Absolut toate materialele si fotografiile publicate pe acest site sunt proprietatea RADET Constanta si vor fi preluate in concordanta cu legislatia in viagoare.

Copyright © radet-constanta.ro.
Toate drepturile rezervate.